Substraat- en klimaatcomputers Agriware

Substraat- en klimaatcomputers Agriware

Mastop Totaaltechniek is leverancier van Agriware substraat- en klimaatcomputers. Dit type is veilig en betrouwbaar en geeft de gebruiker alle wenselijke controle. Je krijgt duidelijke informatie, waarbij storingen en/of risico’s zoals nachtvorst tijdig worden aangegeven.

Veelzijdige klimaattechniek

Agriware blinkt uit in bedieningsgemak, veelzijdigheid en bedrijfszekerheid. Met name de bemestingssoftware is simpel en bijzonder nauwkeurig. Bovendien is een Agriware – hoe eenvoudig deze in de basis ook werkt – altijd uit te breiden met meer mogelijkheden. Zo kunnen de klimaat- en substraatcomputers van Agriware meegroeien met jouw behoeften en met ontwikkelingen binnen de organisatie.

Gebruiksgemak: in en om het systeem

Het systeem heeft een centrale procescomputer met een overzichtelijke bediening en een 7-regelig display op de behuizing. Via de menukeuzeknoppen onder het display word je eenvoudig en stapsgewijs door het Nederlandstalige bedieningsmenu geleidt. Dus géén codes, maar gewoon Nederlands!

De klimaat- en substraatcomputer kan als optie worden voorzien van de module ‘Windows-bediening’. Hiermee zorg je ervoor dat de software volledig grafisch is aangesloten op een desktop en je ook met een pc de klimaat- en substraatcomputer kunt bedienen. Door deze optie hoef je niet meer de computers op locatie te bedienen, maar kun je dit doen vanaf elke gewenste locatie. Bovendien is dit systeem te koppelen aan een app op je telefoon zodat controleren en bedienen vanaf iedere plek mogelijk wordt.

Agriware voor jouw bedrijf

Wij helpen je bij het kiezen van de juiste configuratie en de juiste apparatuur. Tevens zijn er mogelijkheden om processen door ons te laten monitoren. Indien je hebt gekozen voor de Windows-bediening kunnen wij op afstand vragen beantwoorden en storingen oplossen. Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden? Neem dan contact op!


Meer weten? Neem contact met ons op!