Stand-alone beregening met MT-BASIC en MT-ECO

Wil je de irrigatie van jouw groene wand of groene gevel automatisch laten verlopen? Dan is een irrigatiesysteem voor jou de ideale oplossing.

Automatisch beregeningssysteem


Een stand-alone systeem is een compleet irrigatiesysteem met een regenautomaat. Hiermee zorg je ervoor dat de beregening van jouw groenproject, of dit nu een groene wand met verticaal groen, groene gevel of daktuin is, automatisch verloopt.

Mastop Totaaltechniek biedt twee types stand-alone irrigatiesystemen aan. MT-ECO biedt de mogelijkheid om meststof toe te dienen samen met de irrigatie. Deze systemen bestaan dus uit een literteller en een injectiepomp. Het MT-BASIC-systeem biedt enkel de mogelijkheid om water toe te dienen.

Het is mogelijk om bij deze systemen een SMS-alarmmelder te installeren. De opgegeven contactpersoon ontvangt dan een sms wanneer de irrigatiecomputer geen stroom heeft. Zo kan schade aan de beplanting worden voorkomen.

Automatisch irrigatiesysteem met afstandsbeheer

Wil je ook op afstand inzicht in de status van je project? Dit is mogelijk met Irriview. Waar je met een MT-ECO of MT-BASIC verzekerd bent van een regelmatige toevoer van water naar de planten, zorg je er met een automatisch beregeningssysteem op afstand voor dat je inzicht krijgt in dit proces. Irriview laat zien wanneer er een technische storing is of wanneer er een ander probleem voorkomt.

Ben je geïnteresseerd in een van deze systemen? Dan kun je hier contact met ons opnemen voor een offerte.


Meer weten? Neem contact met ons op!