Service & onderhoudsmonteur

Wegens de toenemende vraag naar onze producten en diensten zijn wij op zoek naar een service & onderhoudsmonteur om ons team te komen versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende en unieke baan?


Zoek dan niet verder en bekijk deze vacature bij Mastop Totaaltechniek!


Functiebeschrijving:

De meest voorkomende taken voor jou als service & onderhoudsmonteur:

 • Het zelfstandig onderhouden van alle watertechnische installaties volgens gegeven specificaties en planning;
 • Het controleren van de staat van onderhoud en oplossen van storingen aan watertechnische installaties;
 • Opstarten en winterklaar maken van beregeningssystemen;
 • Assistentie bieden bij installatie van nieuwe projecten.

Een week uit het leven van:

Maandag: Samen met je collega bespreek je welke ingeplande onderhoudsklussen jullie komende week gaan uitvoeren. Vandaag en morgen onderhouden jullie samen de Irriview-irrigatieregeling van een verticale groenwand. Deze ligt in Duitsland, dus daar blijf je overnachten. Na jullie reguliere onderhoudswerkzaamheden bel jij met ons Irriview-team om te vragen of zij nog bijzonderheden zien die jullie moeten nalopen. Het blijkt dat daar een vochtsensor in storing staat. Gelukkig heb je een reserve in je ingerichte servicebus liggen en kan je deze gelijk vervangen.

Woensdag: Er staat een route richting het noorden van ons land op je planning. Er is een nul-beurt aangevraagd voor een oudere installatie. Even controleren wat de onderhoudsstatus is, inventariseren welke componenten er zitten en deze indien nodig vervangen. Je vervolgt je route naar de andere periodieke onderhoudsklussen in de buurt.


Donderdag: Je rijdt naar Utrecht voor een stand-alone irrigatieregeling van twee daktuinen die onderhouden moeten worden. Daar geen bijzonderheden, gewoon de onderhoudschecklist afwerken. Op de route terug word je gebeld door de planner of je een kleine storing kan oplossen. Natuurlijk wil je dat. Je sluit de dag af met het opstarten en testen van een siertuinberegening. De klant krijgt van jou duidelijke instructies mee.


Vrijdag: Vandaag met een collega naar een nieuw project. Daar bied je assistentie bij het installeren van de technische ruimte. Eenmaal terug op de zaak schuif je aan bij de gezellige vrijmibo om de werkweek af te sluiten.


Functie eisen:

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding binnen de techniek (elektrotechniek is een pré) en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je woont binnen een straal van 20km van ons bedrijf, en in het bezit van je autorijbewijs (BE is een pré);
 • In deze functie heb je veel klantcontact. Daarom zoeken wij iemand die representatief en klantvriendelijk is. Je bent stressbestendig en hebt een resultaatgerichte werkhouding;
 • Het is voor jou geen probleem om af en toe naar Duitsland of België te rijden voor een klus.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. (Engels en/of Duits is een pré)

Wij bieden:

 • Na 7 maanden fulltime dienstverband, uitzicht op een vast contract;
 • Je krijgt, naast werkkleding, een ingerichte monteursbus, mobiele telefoon en een tablet;
 • Een fulltime dienstverband met een marktconform salaris volgens functieniveau uit de CAO Metaal en Techniek;
 • Dagdiensten van 7:30 tot 16:30 op maandag t/m vrijdag, eventueel gemaakte overuren uitbetaald in geld of tijd-voor-tijd;
 • 38 verlofdagen waaronder sowieso tussen kerst en oud & nieuw vrij;
 • Hele goede overige arbeidsvoorwaarden volgens cao Metaal en Techniek, technisch installatiebedrijf!

Wie wij zijn

Mastop Totaaltechniek is een veelzijdig en groeiend bedrijf. We maken uitdagende en innovatieve beregeningsinstallaties in binnen- en buitenland voor groenwanden, dak- en siertuinen, openbaar groen en zwemparadijzen. We installeren standaard stand-alone systemen tot aan maatwerk web-based regelingen. Na oplevering moeten deze installaties periodiek onderhouden worden zodat ze altijd perfect afgesteld en ingeregeld zijn en het groenproject ook groen blijft. Daarnaast installeren we klimaat- en substraatregelingen, pompunits en andere technische installaties in de (glas)tuinbouw. Wij zijn actief als technisch toeleverancier in de groensector en voor de horticultuur. We bieden mooie oplossingen voor teeltvloeren, en windkeringen en zorgen voor wateropslag. Kortom: alles komt langs bij Mastop Totaaltechniek!

Herken jij je in bovenstaand profiel en zie je de functie van service en onderhoudsmonteur bij Mastop Totaaltechniek zitten?

Of mail je CV en motivatiebrief naar annelise@mastop.nl


Meer weten? Neem contact met ons op!