Groene gevel irrigatiesysteem

Watertechniek – Irrigatiesystemen en retentiedaken

Met onze innovatieve systemen zorgen we ervoor dat jouw groenprojecten groen blijven, zelfs onder hevige (weers)omstandigheden

Irrigatiesystemen: Ben je op zoek naar een innovatief en betrouwbaar irrigatiesysteem voor je tuin, groene dak of groene gevel? Bij Mastop Totaaltechniek bieden we een compleet irrigatienetwerk waardoor je planten gegarandeerd zijn van water en voeding. Je kunt kiezen voor een standaard MT-ECO / BASIC systeem, hierbij maken we onderscheid tussen een systeem met of zonder voeding, afhankelijk van de behoeften en omgeving van de planten. Maar we bieden ook ons innovatieve Irriview irrigatiesysteem. Hiermee wordt het systeem het hele jaar door ons op afstand beheerd en gemonitord.

Retentiedak systeem: Naast irrigatie, kunnen wij ook zorgen voor een retentiedaksysteem: Blue-Meteo. Blue-Meteo kan het regenwater op een dak bufferen en gedoseerd lozen, ter voorkoming van wateroverlast. Maar kan daken juist ook voorzien van water tijdens droge periodes. Bovendien kan het opgevangen regenwater worden gebruikt voor de irrigatie van de planten van je groene gevel of siertuin.

Klik voor meer informatie over onze irrigatiesystemen en retentiedaken:

IRRIVIEW

Irrigatiesystemen met afstandsbeheer

MT-ECO/ BASIC

Irrigatiesystemen zonder afstandsbeheer

BLUE METEO

Retentiedaken

Projecten

Meer weten? Neem contact met ons op!